воскресенье, 6 октября 2019 г.

Проекти будинків з газобетону в приватному будівництві

Проекти будинків з газобетону в приватному будівництві

Перш ніж приступити до будівництва будинку необхідно підготувати хороший проект, який буде включати всі інженерні розрахунки і візуалізацію майбутнього котеджу в різних розрізах. Також, перед самою розробкою проекту потрібно визначитися з основними матеріалами, з яких і буде зводитися будинок. Основним фактором такого вибору стають:

  • вартість матеріалу
  • Швидкість зведення будівлі
  • Експлуатаційні властивості побудованого будови
Проекти будинків з газобетону в приватному будівництві

Як альтернативний варіант пропонуємо розглянути проекти будинків з газобетону. Завдяки сучасним технологіям даний матеріал знайшов велику популярність в приватному будівництві будинків. Експлуатаційний термін газобетонних конструкцій перевищує традиційні каркасні в рази, незважаючи на однакову високу швидкість будівництва.

Склад інноваційних компонентів для виготовлення газобетону дозволяє спорудити теплозберігаюче будова в мінімальні терміни. Практично відразу після закінчення будівельних робіт можна приступати до монтажу необхідних інженерних комунікацій і внутрішньої обробки приміщень. Єдине, що необхідно дотримуватися в цей момент, - це безперервна вентиляція, в ідеалі природна.

Переваги газобетонних конструкцій

Будівництво будинків з газобетону може проводитися в будь-який час року. Даний матеріал не піддається деформації і руйнування при впливі вологи і температурних перепадів. З'єднання блоків здійснюється за допомогою спеціального клею, який дозволяє додати стінам однорідної монолітної конструкції, без швів і зазорів, які могли б стати «коридором» для протягів і проникнення холодного повітря.

У нинішній час актуальним залишається питання ефективного енергозбереження, якого можна досягти, використовуючи газобетон. Важливим фактором є теплова інерція, адже, незважаючи на те, що вдома з газобетону нагріваються не так швидко, як дерев'яні, вони набагато довше зберігають тепло всередині приміщення. Таким чином, вибравши цей матеріал для будівництва, ви забезпечите комфортний і затишний мікроклімат житла. Крім цього, газобетонні конструкції «дихають» і не дозволяють утворюватися в будівлі вогкості, що актуально для постійного проведення часу мешканців будинку.

Ще одним незаперечним плюсом на користь вибору газобетону є негорючість, тим самим забезпечується безпечне проектування будівель і подальша їх експлуатація. Підсумувавши, можна зробити висновок, що дані блоки мають такі переваги:

  • Стійкість до вологи
  • Пожежна безпека
  • екологічність
  • легкість конструкції
  • Міцність і довговічність

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Вітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим

Вітання з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим Шановні партнери, клієнти та дорогі друзі! Прийміть наші вітання з нагоди наступаючими с...