воскресенье, 6 октября 2019 г.

Проекти будинків на скелях і обривах

Проекти будинків на скелях і обривах

Красиві архітектурні проекти будинків створюються креативним мисленням, бурхливою фантазією і копіткою працею. Такі проекти є оригінальними і неповторними і несуть в собі красу, велич, рух вперед, а також надихають на те, щоб жити і творити. Саме за цю ексклюзивність приватні забудовники і готові переплачувати.

Проекти будинків на скелях і обривах

Одним з таких проектів є будинок Casa Brutale для втілення якого потрібні були значні інженерні таланти. Будинок побудований з бетону, врізаний в обрив і обладнаний скляним басейном замість даху. Величезний скляний фасад резиденції, встановлений врівень в скелю, передає неймовірний вид на безмежні водні простори.

Басейн з армованого скла утворює просвіт і пропускає денне світло всередину будинку. Він функціонує в якості єдиного другого вікна в будинку, поширюючи сонячне світло, щоб пом'якшити тверді бетонні поверхні житла і створює враження що над головою протікає тільки одна вода.

Чи не оточений нічим, крім як сухим пустирем, будинок не завдає згубного впливу на ландшафт за своїми межами. Скала, басейн і бетонні поверхні охолоджують будинок від прямих сонячних променів, що набагато зменшує загальне енергоспоживання.

Інтер'єр, виконаний для домашнього дерева, бетону, сталі і скла робить будинок сучасним і комфортним. Навколо головних сходів розміщена відкрита вітальня, поруч з якою на цокольному поверсі знаходиться головна спальня. З цих кімнат відкривається неймовірний вид на море, ніж можна днями насолоджуватися не встаючи з ліжка.

Проекти будинків на скелях і обривах

Ще одним проектом простоти і гармонії скельної сучасної архітектури є концепт проект церкви. Вилита з бетону і поглиблена всередину скелі, церква вражає своїм новаторським архітектурним підходом. В якості другого світла використовуються вітражі в бетонній даху, а великий хрестоподібний скляний фасад створює чудові емоції у відвідувачів церкви.

Це лише деякі проекти сучасних будинків, яких з кожним днем ​​стає все більше і більше. З упевненістю можна сказати, що парадигми проектування і будівництво приватних будинків зазнають змін і в самому найближчому майбутньому ми станемо свідками переродження даної галузі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Вітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим

Вітання з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим Шановні партнери, клієнти та дорогі друзі! Прийміть наші вітання з нагоди наступаючими с...