воскресенье, 6 октября 2019 г.

Продаж будинку в зимовий час - 4 ефективних ради

Продаж будинку в зимовий час - 4 ефективних ради

Продаж будинків не просте заняття, яке передбачає передпродажну підготовку будинку і ділянки, пошук агентства нерухомості, і постійні покази продаваного об'єкта потенційним покупцям. Якщо пріхорашіваніе і пошук ріелтора одноразові дії, то покази - заходи хвилюючі і можуть повторяться кілька разів.

Продаж будинку в зимовий час - 4 ефективних ради

Традиційно весна і осінь є головними сезонами для продажу будинку, але обставини іноді змушують домовласників реалізовувати їх власність на ринку протягом зими. Ця пора року може внести свої корективи, і вам знадобитися трохи додаткового догляду, щоб показати ваш заміський будинок красивим під час холодних і сніжних місяців.

Незважаючи на це, в зимовий період котеджі теж продаються і іноді це може бути на руку. Наприклад, ландшафтний дизайн при засніженому ділянці здається більш акуратним і казковим.

Але незважаючи на все це, є деякі важливі моменти, які необхідно враховувати при продажу вашого будинку в холодні місяці.

Розчистити під'їзну колію і тротуари

Кажуть, що перше враження формується в перші секунди, і цей час доведеться на знайомство потенційного покупця з під'їзною дорогою і вашими доріжками всередині ділянки.

Тому заздалегідь, якщо на ділянці є сніг чи крижані брили, приберіть їх з під'їзної дороги, тротуарів та інших доріжок, за якими потенційно нові власники можуть ходити. Якщо є доріжки на задній двір, не забудьте очистити їх також.

Ви ніколи не знаєте, коли покупець захоче побачити будинок, тому постійно підтримуйте чистий стан під'їзду і доріжок.

Тримайте будинок в теплі

Дуже неприємно заходити в холодний будинок, адже це негативно впливає на почуття покупця і їх перше враження не буде добре. Якщо вам належить показ, переконайтеся, що планування будинку розташовує до комфорту, в будинку тепло, затишно і добре пахне.

Покажіть у всій красі зимові елементи будинку

Якщо у вашому будинку є камін, то немає кращого часу ніж в зимові місяці, для його демонстрації. Покупці дуже оцінять наявність працюючого каміна, що виходить тепло і зачаровує рух полум'я. Камін, з палаючими полінами, безсумнівно забезпечить позитивні почуття.

Для цього, забезпечте можливість в будь-який момент розпалити камін і підтримувати його в гарячому стані. Для цього знадобляться як мінімум достатню кількість сухих полін і вичищений від золи камін.

Іншим таким атрибутом може бути лазня. Якщо серед покупців будуть завзяті банщики, то можна навіть попаритися - раптом це стане вирішальним аргументом.

Зробіть доступними зовнішні елементи

У теплу пору року, кожен покупець не проти вийти на подвір'я і оглянути ділянку, ландшафт, озеленення та різні малі споруди. У зимовий час таке бажання може виникнути не у кожного, тому заздалегідь перевірте щоб з вікна можна було побачити все те, що буде цікаво потенційному покупцеві. Це може бути басейн, ландшафтний елемент, патіо або що то, що збільшує цінність і вартість будинку.

Всі ці чотири ради допоможуть вам реалізувати ваш будинок і збільшать шанси зробити це швидше, адже від того що побачить ваш потенційний покупець буде залежати покупка вашого будинку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Вітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим

Вітання з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим Шановні партнери, клієнти та дорогі друзі! Прийміть наші вітання з нагоди наступаючими с...