воскресенье, 6 октября 2019 г.

Сучасне будівництво котеджів

Сучасне будівництво котеджів

Тенденції будівництва в сучасному світі за останнє десятиліття змінилися в бік приватного будівництва. Стало престижно жити в заміських приватних будинках, і будинках. Багато людей замість покупки квартири вибирають будівництво власного котеджу. А будівельні компанії пропонують будівництво котеджного будинку під ключ за індивідуальним проектом. Професіонали підбирають не тільки будматеріали і адаптують ваш проект, але і підбирають оптимальну технологію будівництва.

Сучасне будівництво котеджів

Технології будівництва котеджів

Невеликі котеджні містечка та селища користуються особливою популярністю. Вони створюються на основі єдиної архітектури, мають упорядковані території і охайний зовнішній вигляд. За якими технологіями будуються сучасні котеджі і як правильно її вибрати, щоб будинок був не тільки красивим зовні, але і довговічним?

Дерев'яні будинки

Будинки з масиву дерева - це завжди актуально. Вони виглядають дуже презентабельно і відрізняються екологічністю і довговічністю. У свою чергу в дерев'яному будівництві окремо виділяють каркасні будинки, будинки зі зрубу, профільованого, клеєного і нестругані бруса. Незважаючи на багато спільного між ними, ціна споруди котеджу з різних матеріалів може істотно відрізнятися. Як правило, споживачі скептично ставляться до будівництва котеджів з дерева. Це пов'язано з підвищеною пожежонебезпекою і дорожнечею. Підвищити стійкість даного матеріалу до вогню можна за допомогою спеціальних просочень і зовнішніх оздоблень.

блокові будинки

Будівництво котеджів з блоків не ново і останнім часом набирає особливої ​​популярності. Це завдяки швидкості будівництва. Площа блоку досить велика і дозволяє зводити стіни в максимально короткі терміни. А сучасні будівельні матеріали дозволяє отримувати не тільки презентабельний зовнішній вигляд, але енергоефективне житло. У блочному будівництві використовують блоки з різних матеріалів. Сюди входять блоки виготовлені на основі бетонної суміші, керамічні та піскоцементні блоки.

цегляні будинки

Будівництво котеджів з цегли втрачає свою актуальність. А все через те, що з появою нових більш сучасних будматеріалів цегла відходить на задній план. І цьому є логічне пояснення. Незважаючи на довговічність такої конструкції, зведення стін займає багато часу і ресурсів. Види цегли не обмежуються тільки звичним керамічним. Для котеджів використовують силікатний, пустотіла, повнотіла і гіперпрессованний цегла.

Будинки з СІП-панелей

СИП-панелі є самим теплоємний будівельним матеріалом. Крім того цей матеріал відрізняється високою міцністю і надійністю. Н поступаються вони і екологічності, тому ідеально підходять для будівництва котеджів. СИП-панелі відрізняються універсальністю і швидкістю зведення будинку. Ця технологія прийшла до нас з Канади, де окремі регіони відрізняються екстремальними температурами в зимовий період. Тому з упевненістю можна сказати, що ця технологія підійде для середньої смуги. Побудований котедж з СИП-панелей ставитися до енергоефективних будинках і взимку в ньому буде тепло, а влітку прохолодно. Сучасне будівництво котеджів вийшло на новий рівень. Нові будівельні матеріали і технології дозволяють зводити будинки в максимально короткі терміни не жертвуючи їх естетикою і міцністю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Вітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим

Вітання з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим Шановні партнери, клієнти та дорогі друзі! Прийміть наші вітання з нагоди наступаючими с...